Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Όποιος Ελληναράς έφτιαξε to krasaki tou tsou, είναι πολύ μάγκας και μπράβο του! Απίστευτα έξυπνο!



Ελπίζω μόνο η εξυπνάδα του να συνάδει και με ευαισθησία και να εκμεταλλευτεί σωστά το μυαλουδάκι του! Όχι μόνο στο χαβαλέ! Γιατί γνωρίσαμε πολλούς με χιούμορ και καλή άποψη στο δίκτυο και βγήκανε πολύ νεροκολοκύθες λέμε! :Ρ



Ευχαριστώ τον φίλο Κωνσταντίνο που μου το έστειλε!

6 σχόλια:

Lina είπε...

xaxaxaxxaxaxaxa!!!!! πολύ καλό!

Ανώνυμος είπε...

Χυυνονταιαιαι τα δαακρυαα απ' τα γεελιααα!!!!!!!Χθες το ειδα χωρις ηχο,γιατι δεν ειχα ηχεια,και παλι γελουσα,αν και το 'πιασα οτι θα ειναι κατι απο Kill Bill.Αλλα σημερα...!!!Τρεμε Tarantino,δωστε τους το Oscar!Ουιιιι!!!Προσθεσαμε ωρες στη ζωη μας σημερα απ' το γελιο.Mille grazie!

-ΑΤΠ-

μαριάννα είπε...

Αχ πώς με καταλαβαίνετε κορίτσια! Για να μη νιώθω κι εγώ μόνη σ' αυτή τη ζωή! Να είσαστε καλά! Και πάντα με όρεξη για γέλιο και κέφια! ;)

μαριάννα είπε...

Ρε παιδιά κάθε φορά που το βλέπω κλαίω απ' τα γέλια! Κάποιες φράσεις δεν παίζονται λέμε! Τα κωλόπαιδα τί φοβερή έμπνευση είχανε! Μα και η επιλογή του τραγουδιού, τέλεια! Αλλά παίζουνε και ωραία. Εκεί που κάθεται ο άλλος στην καρέκλα, που του λέει κάτσε και μετά του λέει να ήταν άνετο το κάτσε... είναι όλα τα λεφτά!
Και τα ούρα καμπάρι και ούρα μηνών Μήτση ωω... κόκορα Αντώνη και το χύνω όμο και το αγριολούλουδο και το αγόρι και Όττο κι εσύ!!!
Μόνο Έλληνες μπορούν να τα κάνουν αυτά. Τί κρίμα που συνήθως μόνο χιούμορ έχουν! Σ' όλα τα υπόλοιπα... είναι σουρουμένα κρασάκια του Τσου! Γενικά λέω. Όχι οι δημιουργοί, τους οποίους και δεν γνωρίζω.
Απλά επειδή συχνά έχω θαυμάσει μια δημιουργία για την ευστροφία και το χιούμορ της, και κοιτώντας από κάτω βγαίνει ένας Μαμάκας μα τί μαμάκας! Ολκής! Γι αυτό είμαι επιφυλακτική πια... :Ρ

Ανώνυμος είπε...

Το Kill Bill ειναι απ' τ' αγαπημενα soundtrack των Αφων -ΑΤΠ-,και το ακουμε συχνα στο γραφειο,οπως τωρα ας πουμε.Το συγκεκριμενο ασμα ειναι το Urami Bushi καποιας κυριας Meiko Kaji.
Και που 'σαι...Καλε,μην παραπονιεσαι οτι δεν κοιταμε και τ' αλλα σου μπλογκ,ή οτι δεν σχολιαζουμε,για τους αλλους απορω κι εγω,εγω ομως ηθελα πολλες φορες να σχολιασω κατι,αλλα ειχες αυτο το URL,που εμενα το τουβλο μου φαινοταν κατι σαν...ουρα μηνων Μητση!Τωρα που οι ανωνυμοι επανηλθαμε δριμυτεροι,σε τα γραφω.
Σας χαιρετησα;Δεν σας χαιρετησα!

-ΑΤΠ-

μαριάννα είπε...

Το Kill Bill το έχω δει πριν πολλά χρόνια στο σινεμά. Δε θυμόμουν τη μουσική του. Α, από κει είναι λοιπόν. Μπράβο, να είστε καλά, μουσικόφιλα αδερφάκια!
Βρε συ για τα σχόλια, παραξενεύομαι απλά. Και δεν μιλώ για σένα και για δέκα άτομα ακόμα , μιλώ γενικά.
Όσον αφορά τη σαχλαμάρα με τη λεκτική επαλήθευση, και το να μην σχολιάζουν οι ανώνυμοι, άργησα να το πάρω χαμπάρι γιατί σε μένα δεν το βγάζει. Οπότε το είδα τυχαία όταν μπήκα στις ρυθμίσεις και το διόρθωσα πάραυτα.
Το θεωρώ μεγάλη μούφα και ποτέ δεν κατάλαβα από τί προστατεύει.
Και να μπει ο άλλος να γράψει μια κακοήθεια, τί έγινε; Θα τη σβήσω. Και σκασίλα του να μπει σε μένα δηλαδή.
Στα μπλογκς που το έχουν, γράφω πολύ βαριεστημένα κι είναι που αγαπάω πολύ δυο τρεις και που τους το έχω πει δηλαδή, ότι μας τα έχει κάνει τσουρέκια η φοβία τους! :Ρ